Воздухопловни легенди

Автор:

д-р Владимир Андоновиќ


Година:

2009


Издавач:

Владимир Андоновиќ

Печатено издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120,00 денари / 2,00 € 


Книгате е наменета пред сè на помладата популација, но секако дека е интересно четиво и за повозрасните. Луѓето опишани во делото биле големи ентузијасти, храбри и упорни луѓе. Тие точно знаеле што сакаат и веќе во рана младост ги манифестирале тие особини. Изборот на 12ќте величествениЌ во книгава е според личната оценка, вкусот и афинитетот на авторот, и тој никако не е конечен.

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.