Како летаат авионите

Автор:

Ѓорги Чачкиров


Година:

2017


Издавач:

Елита

Печатено издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

350 денари / 5,70 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

280,00 денари / 4,60 € 


Книгата “Како летаат авионите“ на авторот Ѓорги Чачкиров претставува единствено дело од ваков вид во нашава Република. Иако, на изглед, има стручен наслов, во неа на едноставен и популарен начин се објаснети повеќе теми и субјекти кои учествуваат во реализација на цивилните комерцијални летови.

Книгата е со Б5 формат и има 160 страници со илустрации и фотографии во боја.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.