Со малку труд многу радости

Автор:

Ѓорги Чачкиров


Година:

2005


Издавач:

Елита дооел

Печатено издание:


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120,00 денари / 2,00 € 


Доколку сте љубители на моделарството и техничките креативности, во периодите на одмор од компјутерите и училишните задачи, посветете се на сопствени креации на модели,  авиони, едрилици, куќарки, дамски украси и низа други работи. Сето тоа, преку 55 цртежи, планови и алатки презентирани во книгата, може да се направат од “отпадни“ материјали коишто нема да го испразнат домашниот буџет, а секако ќе ја разбудат вашата креативност.

Книгата е со Б5формат и има 115 страници исполнети илустрации во боја.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.