Микрофони

Автор:

Миле Серафимовски


Година:

2004


Издавач:

Емитер ДОО

Печатено издание:


Статус на залиха:

има  


Цена:

100 денари / 1,60 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

има  


Цена:

80,00 денари / 1,30 € 


Брошурата "Микрофони" од Миле Серафимовски е наменета за сите сегашни и идни тонски сниматели, тонски мајстори и тонски инженери кои работат или ќе работат во аудио-видео студијата, како и во радио и телевизиските куќи. 

Сè за микрофоните: принцип на работа, видови, карактеристики, препораки за избор и примена, кабли, конектори, приказ на познати модели... Брошура за секој сегашен и иден тон-мајстор.

Брошурата е во А5 формат и има 52 страници

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.