Заштедете пари и време! Претплатете се на ЕМИТЕР!

 

Сите 4 броја во годината и 2 гратис примероци од претходните броеви по Ваш избор * ќе Ви бидат доставени на Вашата адреса!!! Плус, ќе добиете и 20% попуст на сите наши производи и по некој подарок (брошура, каталог, ППК, купон за попуст...), за разлика од оние што списанието ќе го купуваат “број по број“!!!

ЕМИТЕР е списание за популаризација и практична примена на науката и техниката со информативно-едукативен и апликативен карактер, прво и единствено од ваков вид во Македонија. ЕМИТЕР излегува од 1995 година и е наменет за сите љубители на науката и техниката – од ученици, студенти и хобисти, сè до професионалци од соодветни области и струки. Во списанието се застапени речиси сите области од науката и техниката, со акцент на природните и на техничките науки и современите технологии, низ написи од најразличен вид: од кратки информации, прикази и тестови, преку теоретски написи и детални анализи на најголемите научни и технички достигнувања, па сè до совети и упатства за одржување, поправка и самоградба на разни склопови, уреди и објекти. Нашето долгогодишно искуство, преточено во преку 200 изданија, е гаранција за интересни и квалитетни содржини.

Promotiven Broj

  Зошто да се претплатите на ЕМИТЕР?

- Заштедувате до 33% од редовната цена;

- Добивате 20% попуст на сите наши производи;

- Имате гарантирана цена за време на траењето на претплатата;

- Го добивате списанието на својата адреса;

- Никогаш нема да пропуштите некој број;

- Секогаш ќе бидете во тек со научните и техничките достигнувања;

- Повремено добивате подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...;

- Со претплатата ги поддржувате сите наши активности коишто резултираат со исклучително висок квалитет на списанието на сеопшто задоволство;

- Со претплатата ја поддржувате нашата мисија за унапредување на научно-техничката култура и поттикнување на иновативноста и техничко-технолошкиот развој во Македонија.

 Претплатете се на ЕМИТЕР уште денеска!

Одберете го начинот на претплата што најмногу Ви одговара.


 • ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ:

  - Заштеда до 33%;

  - 4 броеви во годината;

  - Гратис 2 претходни броеви на ЕМИТЕР по Ваш избор*;

  - Достава до Вашиот дом или до работното место;

  - 20% попуст на сите наши производи;

  - Повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...


  Цена: 800,00 денари
 • ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ:

  - Заштеда до 33%;

  - 4 броеви во годината;

  - Гратис 2 претходни броеви на ЕМИТЕР по Ваш избор*;

  - Достапно за читање од PC, лаптоп, таблет и смартфон;

  - 20% попуст на сите наши производи;

  - Повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...


  Цена: 400,00 денари
 • ПЕЧАТЕНО + ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ (во пакет):

  - Заштеда до 33%;

  - 4 броеви во годината;

  - Гратис 4 претходни броеви на ЕМИТЕР по Ваш избор (2 во печатена форма* + 2 во електронска форма*);

  - 20% попуст на сите наши производи;

  - Повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...


  Цена: 1200,00 денари

Освен наведените опции за претплата, нудиме можност и за групна претплата на ученици (најмалку 10) при што одобруваме специјални попусти и погодности како, на пример, можност за плаќање во две полугодишни рати или плаќање "број по број", а во зависност од количината, одобруваме и гратис примероци за наставникот/училиштето. Плус, во секое полугодие, секој претплатник ќе добие на подарок по еден примерок од претходните броеви, како и споменатите повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст... Наставници и професори, обезбедете за себе и за своите ученици извонреден извор за стручна надградба – јавете ни се уште денес!


Како да се претплатите?

Од претходно дадените опции одберете го начинот за претплата и плаќање, и извршете ја уплатата според упатствата кои ги дава системот при правење на нарачката. Доколку имате некои прашања или Ви се потребни подетални напатствија, разгледајте ги Упатствата за корисниците или контактирајте нè преку телефон или e-mail. 


* Како гратис броеви можете да изберете кој било од достапните претходни броеви, освен од последните два броја. За информација кои од претходните броеви се достапни во печатена и електронска форма, т.е. кој е нивниот статус, погледнете во е-продавницата, во менито Списание Емитер.

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.