ЕМИТЕР 7-8/2000

Година:

2000


Број на списание:

52


Издавач:

ЕМИТЕР

Печатено издание:


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

75,00 денари / 1,20 € 


 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.