ЕМИТЕР 7-12/2020

Година:

2020


Број на списание:

202


Издавач:

ЕМИТЕР

Печатено издание:


Статус на залиха:

има  


Цена:

200 денари / 3,30 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

има  


Цена:

100,00 денари / 1,60 € 


Двопојасна активна свртница 2; Kога кликот е побрз од паметот; Гитарски ефекти – педали ; Кинематографски камкордери од SONY; Патување во сонцето; хроника на една (не)најавена пандемија; Векторски анализатор NANO VNA; Теохаров Аудио; Микро Понг..

Повеќе

 

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.