Кликни за поголема слика

Повеќебојна светлечка ѕвезда


Шифра:

ППК1423


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 8-9/2014


Статус на залиха:

нема  


Цена:

300 денари / 4,90 € 


Клучни зборови:

ППК, ППК1423, 8-9/2014, проект, мултиколор, светлечки диоди, LED, RGB, самоградба


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Повеќебојна светлечка ѕвезда“ опишана во Емитер број 8-9/2014. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.