Кликни за поголема слика

Скалично светло со предупредување


Шифра:

ППК1413


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 4/2014


Статус на залиха:

нема  


Цена:

70 денари / 1,10 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 4/2014, Скалично светло со предупредување, ППК1413, самоградба, автоматски, прекинувач, осветлување, скалично светло, предупредување, LM311,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Автоматски прекинувач за осветлувањето со предупредување при гасење“ опишана во Емитер број 4/2014. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.