Кликни за поголема слика

Детектор за метал


Шифра:

ППК1403


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 1/2014


Статус на залиха:

нема  


Цена:

110 денари / 1,80 € 


Клучни зборови:

Емитер, 1/2014, детектор за метал, ППК1403, намотка, компаратор, астабилен мултивибратор, проект, самоградба


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Детектор за метал" опишана во Емитер 1/2014. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена. 

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.