Кликни за поголема слика

Димер за "неонки"


Шифра:

ППК1225


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 7-8/2012


Статус на залиха:

нема  


Цена:

60 денари / 1,00 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 7-8/2012, Димер за "неонки", ППК1225,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Регулатор на светлина за "неонка"“ опишана во Емитер 7-8/2012. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.