Кликни за поголема слика

Грамофонски предзасилувач со RIAA корекција


Шифра:

ППК1219


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 5/2012


Статус на залиха:

нема  


Цена:

70 денари / 1,10 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 5/2012, Грамофонски предзасилувач со RIAA корекција, ППК1219,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Грамофонски предзасилувач со RIAA корекција“ опишана во Емитер 5/2012. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.