Кликни за поголема слика

Автоматски светлосен прекинувач за ноќно светло


Шифра:

ППК1134


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 10/2011


Статус на залиха:

нема  


Цена:

80 денари / 1,30 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 10/2011, Автоматски светлосен прекинувач за ноќно светло, ППК1134,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Автоматски светлосен прекинувач за ноќно осветлување“ опишана во Емитер 10/2011. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.