Кликни за поголема слика

Јонизатор на воздух


Шифра:

ППК428


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 11/2009


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 11/2009, Јонизатор на воздух, ППК428,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Јонизатор на воздух“ опишана во Емитер 11/2009. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.