Кликни за поголема слика

Склоп за редоследно вклучување


Шифра:

ППК424


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 9/2009


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

100 денари / 1,60 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 9/2009, Склоп за редоследно вклучување, ППК424,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Склоп за редоследно вклучување на потрошувачи“ опишана во Емитер 9/2009. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.