Кликни за поголема слика

Полнач за мобилни телефони


Шифра:

ППК1030


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 10/2010


Статус на залиха:

има  


Цена:

60 денари / 1,00 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 10/2010, Полнач за мобилни телефони, ППК1030,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Автономен полнач на мобилни телефони“ опишана во Емитер 10/2010. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.