Кликни за поголема слика

Мини-полнач на Li-Ion батерија


Шифра:

ППК1603


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 9-10/2016


Статус на залиха:

нема  


Цена:

60 денари / 1,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 9-10/2016, Мини-полнач на Li-Ion батерија, ППК1603,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Минијатурен полнач за литиум-јон батерија" опишана во Емитер број 9-10/2016. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.