Кликни за поголема слика

100W Гитарски засилувач - напојување


Шифра:

ППК205


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 2/2007


Статус на залиха:

има  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 2/2007, 100W Гитарски засилувач - напојување, ППК205,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "100W Гитарски засилувач" опишана во Емитер број 1/2007, 2/2007 и 3/2007. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.