Кликни за поголема слика

150W мостен засилувач


Шифра:

ППК831


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 10/2003


Статус на залиха:

нема  


Цена:

90 денари / 1,50 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 10/2003, 150W мостен засилувач , ППК831,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "150W излезен засилувач со TDA7294 во мостна врска" опишана во Емитер број 10/2003. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.