Кликни за поголема слика

Засилувач од 6 до 100W со STK ИК


Шифра:

ППК020


Производител:

Е


Објавено во:

ЕМИТЕР 6/2005


Статус на залиха:

нема  


Цена:

140 денари / 2,30 € 


Клучни зборови:

Е, ЕМИТЕР 6/2005, Засилувач од 6 до 100W со STK ИК , ППК020,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Интегриран аудиозасилувач од 6 до 100W со STK ИК" опишана во Емитер број 6/2005. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.