Кликни за поголема слика

Дигитален часовник со термометар - ѕидна верзија


Шифра:

ППК013


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 5/2005


Статус на залиха:

нема  


Цена:

110 денари / 1,80 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 5/2005, Дигитален часовник со термометар - ѕидна верзија , ППК013,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Дигитален часовник со термометар" опишана во Емитер број 5/2005. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.