Кликни за поголема слика

Автоматски телефонски повикувач


Шифра:

ППК142


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 12/2006


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

140 денари / 2,30 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 12/2006, Автоматски телефонски повикувач , ППК142,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Автоматски телефонски повикувач" опишана во Емитер број 12/2006. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.