Кликни за поголема слика

Помошен блиц за дигитален фотоапарат


Шифра:

ППК101


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 1/2006


Статус на залиха:

има  


Цена:

70 денари / 1,10 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 1/2006, Помошен блиц за дигитален фотоапарат , ППК101,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Помошен блиц за дигитален фотоапарат" опишана во Емитер број 1/2006. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.