Кликни за поголема слика

3-канален Light Show


Шифра:

980406


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 4/1998


Статус на залиха:

нема  


Цена:

300 денари / 4,90 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 4/1998, 3-канален Light Show , 980406,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "3-канален "Light Show"" опишана во Емитер број 4/1998. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.