Кликни за поголема слика

Универзална плочка


Шифра:

ППКУНИ1б


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 10-12/2018


Статус на залиха:

има  


Цена:

80 денари / 1,30 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 10-12/2018, Универзална плочка, ППКУНИ1б,


Универзална плочка со печатено коло (ППК) за повеќе електронски конструкции, опишана во статијата "Универзални плочки со печатени кола од ЕМИТЕР" во Емитер број 10-12/2018. Плочката е нагризена, калаисана и издупчена и има димензии 50 x 60 mm.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.