Кликни за поголема слика

Гитарски педал Ibanez Tube Screamer TS808


Шифра:

ППК2201


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 204 - 4/2022


Статус на залиха:

0  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, 204 - 4/2022, Гитарски педал Ibanez Tube Screamer TS808, ППК2201,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Гитарски педал Ibanez Tube Screamer TS808" опишана во Емитер број 204 - 4/2022. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.