Кликни за поголема слика

Стерео кодер


Шифра:

ППК2202


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

Емитер 205 - 11/2022


Статус на залиха:

нема  


Цена:

200 денари / 3,30 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР , Емитер 205, Стерео кодер, ППК2202,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "Направи сам: Стерео кодер" опишана во Емитер број 205 - 11/2022. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.