Кликни за поголема слика

миниПОНГ видеоконзола


Шифра:

ППК1501


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 1-2/2015


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

понг, видеоконзола, ППК, видеоигра, ППК1501, 1-2/2015


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "МиниПОНГ - видеоконзола за играта Понг" опишана во Емитер број 1-2/2015. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.