Кликни за поголема слика

Испрограмиран PIC12F675 за миниПонг видеоконзола


Шифра:

CHIP151


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 1-2/2015


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

400 денари / 6,50 € 


Клучни зборови:

Емитер, 1-2/2015, испрограмиран, микроконтролер, PIC12F675, CHIP151, Понг, миниПОНГ, видео игра, видео конзола, ТВ тенис,


Испрограмиран микроконтролер PIC12F675 за електронската конструкција “миниПОНГ - видеоконзола со играта Понг“ објавена во Емитер 1-2/2015.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.