Кликни за поголема слика

Часовник со 28 LED - испрограмиран PIC16F84


Шифра:

CHIP131


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 4/2013


Статус на залиха:

нема  


Цена:

1000 денари / 16,30 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 4/2013, Часовник со 28 LED - испрограмиран PIC16F84, CHIP131,


Испрограмиран микроконтролер PIC12F675 за електронската конструкција “Часовник со 28 светлечки диоди“ објавена во Емитер 1-4/2013.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.