Кликни за поголема слика

Дигитален регулатор на моќност на AC потрошувачи - испрограмиран PIC16F84A


Шифра:

CHIP1211


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 9/2012


Статус на залиха:

нема  


Цена:

600 денари / 9,80 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 9/2012, Дигитален регулатор на моќност на AC потрошувачи - испрограмиран PIC16F84A, CHIP1211,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F84A за електронската конструкција “Дигитален регулатор на моќност на AC потрошувачи“ објавена во Емитер 1-9/2012.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.