Кликни за поголема слика

PIC дисплеј за компјутер - испрограмиран PIC18F2550


Шифра:

CHIP141


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

Емитер 5/2014


Статус на залиха:

нема  


Цена:

1300 денари / 21,10 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, Емитер 5/2014, PIC дисплеј за компјутер - испрограмиран PIC18F2550, CHIP141,


Испрограмиран микроконтролер PIC18F2550 за електронската конструкција “PIC дисплеј за компјутер“ објавена во Емитер 5/2014.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.