Кликни за поголема слика

LC-метар, испрограмиран чип


Шифра:

CHIP22


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 6/2007


Статус на залиха:

нема  


Цена:

800 денари / 13,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 6/2007, LC-метар, испрограмиран чип , CHIP22,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F84А за електронската конструкција “Дигитален LC метар“ објавена во Емитер 5/2007 и 6/2007.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.