Кликни за поголема слика

Дигитален термостат - PIC16F876 со впишана програма


Шифра:

CHIP83


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 12/2003


Статус на залиха:

нема  


Цена:

1400 денари / 22,80 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 12/2003, Дигитален термостат - PIC16F876 со впишана програма , CHIP83,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F876 за електронската конструкција “Дигитален термостат“ објавена во Емитер 12/2003.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.