Кликни за поголема слика

Брзиномер за велосипед - програмиран PIC16F628


Шифра:

CHIP96


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 11/2004


Статус на залиха:

нема  


Цена:

800 денари / 13,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 11/2004, Брзиномер за велосипед - програмиран PIC16F628 , CHIP96,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F628-20P за електронската конструкција “Брзиномер за велосипед“ објавена во Емитер 11/2004.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.