Кликни за поголема слика

Приемник за РУ модели - програмиран PIC16F84


Шифра:

CHIP94


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 7-8/2004


Статус на залиха:

нема  


Цена:

1200 денари / 19,50 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 7-8/2004, Приемник за РУ модели - програмиран PIC16F84 , CHIP94,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F628-20P за електронската конструкција “Далечинска контрола за радиокомандувани модели“ објавена во Емитер 7-8/2004.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.