Кликни за поголема слика

Далечински управувач за PC - програмиран AT90S2313


Шифра:

CHIP92


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 3/2004


Статус на залиха:

има  


Цена:

800 денари / 13,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 3/2004, Далечински управувач за PC - програмиран AT90S2313 , CHIP92,


Испрограмиран микроконтролер AT90S2313-10 за електронската конструкција “Далечински управувач за компјутер“ објавена во Емитер 3/2004.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.