Кликни за поголема слика

Генератор на случајни броеви - програмиран PIC16F628


Шифра:

CHIP 91


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 2/2004


Статус на залиха:

нема  


Цена:

900 денари / 14,60 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 2/2004, Генератор на случајни броеви - програмиран PIC16F628 , CHIP 91,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F628 за електронската конструкција “Дигитален генератор на случајни броеви“ објавена во Емитер 2/2004.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.