Кликни за поголема слика

Дигитално терморегулациско лемило ДБ2 - програмиран PIC16F876


Шифра:

CHIP05


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 11/2005


Статус на залиха:

нема  


Цена:

1100 денари / 17,90 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 11/2005, Дигитално терморегулациско лемило ДБ2 - програмиран PIC16F876 , CHIP05,


Испрограмиран микроконтролер PIC16F876 за електронската конструкција "Дигитално терморегулациско лемило ДБ2" опишана во Емитер број 10/2005 и 11/2005.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.