Кликни за поголема слика

Електронски мозочен стимулатор - самолеплива маска


Шифра:

MASK141


Производител:

ЕМИТЕР ДОО


Објавено во:

Емитер 10/2014


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

100 денари / 1,60 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР ДОО, Емитер 10/2014, Електронски мозочен стимулатор, самолеплива маска, MASK141,


Предна маска за електронската конструкција “Електронски мозочен стимулатор“ опишана во Емитер 8-9/2014 и 10/2014. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.