Кликни за поголема слика

Дигитален ехо-реверб процесор - комплет маски предна и задна


Шифра:

MASK131


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 5/2013


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 5/2013, Дигитален ехо-реверб процесор - комплет маски предна и задна, MASK131,


Предна маска за електронската конструкција “Дигитален ехо-реверб процесор EERev-4“ опишана во Емитер 3/2013, 4/2013 и 5/2013. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.