Кликни за поголема слика

Студиски засилувач за слушалки - самолеплива предна и задна маска


Шифра:

MASK121


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 4/2012


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 4/2012, Студиски засилувач за слушалки - самолеплива предна и задна маска, MASK121,


Предна и задна маска за електронската конструкција “Студиски засилувач за слушалки“ опишана во Емитер 4/2012. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.