Кликни за поголема слика

Едноставен LED осцилоскоп SO-8 - самолеплива предна маска


Шифра:

MASK111


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

9/2011


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, 9/2011, Едноставен LED осцилоскоп SO-8 - самолеплива предна маска, MASK111,


Маска за електронската конструкција “Едноставен LED осцилоскоп SO-8“ опишана во Емитер 7-8/2011 и Емитер 9/2011. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.