Кликни за поголема слика

Тестер на транзистори, диоди и кварцни кристали - самолеплива маска


Шифра:

MASK101


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 1/2010


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

80 денари / 1,30 € 


Клучни зборови:

Емитер, Емитер 1/2010, Тестер на транзистори, диоди и кварцни кристали - самолеплива маска, MASK101,Предна маска за електронската конструкција “Тестер за транзистори, диоди и кварцни кристали“ опишана во Емитер 1/2010. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.