Кликни за поголема слика

Предна маска за тон-контролата


Шифра:

MASK31


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 5/2008


Статус на залиха:

нема  


Цена:

100 денари / 1,60 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 5/2008, Предна маска за тон-контролата, MASK31,


Предна маска за електронската конструкција “Универзална tone/volume контрола со 3Д стерео“ опишана во Емитер 5/2008. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.