Кликни за поголема слика

Електронски товар - самолеплива маска


Шифра:

MASK41


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 12/2009


Статус на залиха:

нема  


Цена:

140 денари / 2,30 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 12/2009, Електронски товар - самолеплива маска, MASK41,


Предна маска за електронската конструкција “Електронски товар ELD-05“ опишана во Емитер 11/2009 и 12/2009. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.