Кликни за поголема слика

100W Гитарски засилувач - предна маска


Шифра:

MASK21


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 3/2007


Статус на залиха:

нема  


Цена:

200 денари / 3,30 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 3/2007, 100W Гитарски засилувач - предна маска , MASK21,


Предна маска за електронската конструкција “100W Гитарски засилувач“ опишана во Емитер 1/2007, 2/2007 и 3/2007. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.