Кликни за поголема слика

Тестер за високонапонски трансформатори - самолеплива маска


Шифра:

MASK82


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 5/2003


Статус на залиха:

нема  


Цена:

60 денари / 1,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 5/2003, Тестер за високонапонски трансформатори - самолеплива маска , MASK82,


Предна маска за електронската конструкција “Тестер за високонапонски трансформатори“ опишана во Емитер 5/2003. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.