Кликни за поголема слика

Супер Light-Show - предна и задна маска


Шифра:

MASK12


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 6/2006


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 6/2006, Супер Light-Show - предна и задна маска , MASK12,


Предна маска за електронската конструкција "Супер Light-Show" опишана во Емитер број 6/2006. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.