Кликни за поголема слика

Дигитален термометар со термостат ДТБК3 - пр. маска


Шифра:

MASK11


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 5/2006


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

60 денари / 1,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 5/2006, Дигитален термометар со термостат ДТБК3 - пр. маска , MASK11,


Предна маска за електронската конструкција "Дигитален термометар со термостат ДТБК3" опишана во Емитер број 5/2006. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.